Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
14 november, 2019
Tid:
19:00 - 20:30
Pris:
1000Kr/7 ggr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Erika Janske
Telefon:
070-217 44 00
E-post:
erika.janske@hotmail.se

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga för andning och närvaro med Erika start 7 november 7 ggr


Detaljer

Datum:
14 november, 2019
Tid:
19:00 - 20:30
Pris:
1000Kr/7 ggr
Kurser Kategori:

Denna kurs kommer att fokusera extra på andningen, andningen som har så stor inverkan på vår hälsa och vårt fysiska och psykiska mående. Andningen som både kan ge oss lugn och kraft. Vi kommer jobba mycket med att hitta närvaron och lugnet inuti.

Vi kommer att göra pass som stärker och stretchar vår kropp och sinne och som hjälper oss att hitta lugnet i oss. Vi avslutar varje yogapass med en meditation. Passet går att anpassa utifrån din förmåga och du behöver inte ha tidigare erfarenhet ifrån yoga. 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Erika är KRI-certifierad kundaliniyogalärare  enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Under våren har Erika även gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 2, Aut