Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga för att förebygga och lindra stress med Maria Ö start sönd 31 okt kl. 17.00-18.30, 7 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
5 december, 2021
Tid:
17:00 - 18:30
Kostnad:
1050kr/7 ggr med uppehåll i V44 höstlov
Kurser Kategori:
Den här kursen ger dig verktyg och strategier för att förebygga och hantera stress bättre i vardagen. Mjuk yoga och sköna meditationer varvas med kunskap och tips om stresshantering.

Avslappning, medveten andning och närvaro är viktiga verktyg mot exempelvis stress, oro och ångest i modern psykologisk behandling som exempelvis KBT (kognitiv beteendeterapi), och här har kundaliniyogan många effektiva tekniker som vi kan använda. 
Varje pass innehåller yoga, meditation, lite teori och en kortare avslappning till instrumentet gong.
Kundaliniyoga är till för alla oavsett ålder och rörlighet. Alla övningar kan anpassas efter dina behov. Har du en skada/sjukdom/smärtproblematik som kursledaren behöver känna till så skriv gärna det i din anmälan, eller prata med henne på plats.

 

Kursledare: Maria Östergren. Maria är lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Hon beskriver själv att kundaliniyogan har gett verktyg och styrka som bidragit till att hon har kunnat ta sig upp ur utmattning och depression, och hon vill gärna dela med sig av kunskaper och erfarenheter. 
 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Maria Ö HT21. För detta behöver du bli vän med Maria Östergren på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Maria Östergren är lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Maria är journalist och kommunikatör, men har sadlat om mitt i livet och utbildar sig nu till psykolog på Karlstads universitet.