Laddar Evenemang

Kundaliniyoga för harmoni för kropp och sinne med Sonja start sönd 6 nov kl 18.30-20.00 7 ggr online/på plats

Behöver du tid för återhämtning? Har du en stressig vardag där du ger mer tid och energi till andra än till dig själv?

Varmt välkommen på en kurs där du får landa mjukt på yogamattan och ladda batterierna med en skön känsla i kropp och sinne. I denna kurs har vi fokus på andningstekniker som kan hjälpa dig att hantera stress, lugna mjuka yogaövningar som stärker och stretchar din kropp, meditationer som ger balans och stillhet i sinnet. 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

Under denna kurs kommer fokus vara att stärka vår inneboende kraft och energi. Yogakursen passar både dig som är nyfiken på yoga och dig som är en van utövare.

 

Kursledare: Sonja Österlund. Sonja är KRI certifierad Kundaliniyogalärare sedan 2008, Childplay yogainstruktör.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Ange även om du bara vill vara med online. Annars är du alltid välkommen på plats i lokalen.

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Sonja HT22. För detta behöver du bli vän med Yoga med Sonja på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!


VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

13 november
söndag kl. 18:30 - 20:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    13 november kl. 18:30
  • Cost:
    1050Kr/7 ggr
  • Event Category:

Kursledare

Sonja Österlund

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?