Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

Kundaliniyoga för harmoni och balans med Sonja start sönd 29 jan kl 18.30-20.00 8 ggr online/på plats


Detaljer

Datum:
5 februari, 2023
Tid:
18:30 - 20:00
Kostnad:
1250Kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Behöver du tid för återhämtning? Har du en stressig vardag där du ger mer tid och energi till andra än till dig själv?

Varmt välkommen på en kurs där du får landa mjukt på yogamattan och ladda batterierna med en skön känsla i kropp och sinne. I denna kurs har vi fokus på andningstekniker som kan hjälpa dig att hantera stress, lugna mjuka yogaövningar som stärker och stretchar din kropp, meditationer som ger balans och stillhet i sinnet. 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

Yogakursen passar både dig som är nyfiken på yoga och dig som är en van utövare.

 

Kursledare: Sonja Österlund. Sonja är KRI certifierad Kundaliniyogalärare sedan 2008, Childplay yogainstruktör.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Ange även om du bara vill vara med online. Annars är du alltid välkommen på plats i lokalen.

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Sonja VT23. För detta behöver du bli vän med Yoga med Sonja på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Sonja Österlund är KRI certifierad Level 2 Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan 2008, Childplay yogainstruktör. Medlem i SKY - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Utbildad i healingtekniken Sat nam rasayan. Sonja har gjort flera resor till Indien där hon fördjupat sig inom yogan.