Laddar Evenemang

Kundaliniyoga för inre kraft och balans med Sonja start månd 16 oktober kl. 18.30-20.00, 8 ggr, online/på plats

Pris: 1 250 kr/8 ggr

Anmälan till detta evenemang är stängd

Ge dig själv en skön start på veckan och få ny energi med härliga yogapass och sköna meditationer. På denna kurs gör vi yogapass som kan hjälpa dig att hitta din inre kraft och meditationer som kan skapa balans och lugn i sinnet. 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Kursledare: Sonja Österlund. Sonja är KRI certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan 2008, Childplay yogainstruktör.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack!

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Sonja HT23. För detta behöver du bli vän med Yoga med Sonja på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom.
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Varmt välkommen, precis som du är!


27 november
måndag kl. 18:30 - 20:00

Kurstid och pris

Kursledare

Sonja Österlund

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map