Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
19 januari
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Lena Nyberg
Telefon:
070-5688045

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga för inre närvaro och fokus prova-på 19 januari


Detaljer

Datum:
19 januari
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Kurser Kategori:

Här har du möjlighet att prova första tillfället gratis. Du behöver ändå anmäla dig i förväg här nedan. Detta är inför kursen som startar med Lena den 26 januari samma tid.

Yogan är för Lena ett verktyg att hitta lugnet och att hantera vardagen. Hon arbetar på Wermlands Operan och vill nu med yogan ge andra möjlighet att känna lugnet och närvaron som yogan har gett henne. Hon förmedlar yogan på ett sätt att du kan hjälpa dig själv till en bättre vardag.

Lena går vår Level-2 kurs i Authentic Relationships nu i januari och kommer på denna kurs förmedla hur vi lever mer i samklang med oss själva. 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Lena är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och i januari 2020 kommer Lena att fortsätta sin yogaresa med Level 2 utbildning med delkursen Authentic Relationship på Yogainstitutet.