Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
22 juli
Tid:
18:30 - 20:00
Pris:
890kr/6 ggr eller gå enstaka tillfällen för 200 kr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Maria Hagerborn

« Till schemat « Fler kurser

Denna kurs är en flerdagarskurs. Det går endast att boka på första kurstillfället.

Gå till första kurstillfället
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga för inre styrka & balans med Maria H start torsd 8 juli kl. 18.30-20.00, 6 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
22 juli
Tid:
18:30 - 20:00
Pris:
890kr/6 ggr eller gå enstaka tillfällen för 200 kr
Kurser Kategori:

Stress är ett normalt inslag i vår vardag, kraven både från oss själva och andra ökar. Många lider idag av stressrelaterad ohälsa som kan ge både fysiska/psykiska besvär och hindrar oss från att leva utifrån vår fulla kapacitet. Genom Kundaliniyoga får vi verktyg att lära oss att ta kontakt med vårt andetag. Andetaget i kombination med rörelse stärker oss inifrån och hjälper oss att hitta avslappning och harmoni. 

Passen kommer att varieras av stundvis utmanande, dynamiska rörelser till mer långsamma och inkännande rörelser följt av en längre vila. Den här kursen passar alla, dig som har provat Kundaliniyoga tidigare och är bekant med dess kunder såväl som nybörjare då vi alltid går igenom grunderna inför varje pass. Kundaliniyoga passar alla, oavsett ålder, kön och rörlighet. Alla övningar kan anpassas utifrån din kropp och dina förutsättningar.

Kursledare: Maria Hagerborn. Maria är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare level 1. Hon gick Yogalärarutbildningen 2020-2021 på Yogainstitutet i Karlstad och var klar lärare våren 2021.

 

Maria har ett stort intresse för hälsa och välmående och har yogat länge. Hon hittade Kundaliniyogan när hon var sjukskriven för utmattningssyndrom och det har varit en stor hjälp för henne att komma tillbaka till arbetslivet. Kundaliniyogans tekniker hjälper henne att finna lugn, harmoni och kraft och Maria brinner för att förmedla denna upplevelse till andra.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Maria H VT21. För detta behöver du bli vän med Maria Hagerborn på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många nu efter allt som spelats in det senaste året.

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

 

Corona-information: I dagsläget tar vi endast in begränsat antal i lokalen. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs. Vi spritar alla ytor och handtag och har stor distans mellan mattorna. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider. 

 

Varmt välkommen – precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Denna kurs är en flerdagarskurs. Det går endast att boka på första kurstillfället.

Gå till första kurstillfället

Kursledare


Maria Hagerborn är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare level 1. Hon gick Yogalärarutbildningen 2020-2021 på Yogainstitutet i Karlstad och var klar lärare våren 2021. Maria har ett stort intresse för hälsa och välmående och har yogat länge.