Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
28 januari
Tid:
18:45 - 20:00
Pris:
1150Kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Kundaliniyoga för medveten närvaro och självkärlek med Caroline o Lotta, torsd 18.45-20.00, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
28 januari
Tid:
18:45 - 20:00
Pris:
1150Kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation

Temat för denna kurs kommer att vara medveten närvaro och självkärlek.

Genom övningar kan du stilla ditt sinne och skingra negativa tankar, hitta ett lugn och möta dig själva med ett mer empatiskt förhållningssätt.

Odla kärleken till dig själv. Den finns redan inom dig. Du behöver bara ge den tid och närvaro för att känna den.

I denna kurs kommer du att jobba med grundtekniker inom kundaliniyoga. Dessa grundtekniker hjälper dig att hitta din inre kärna- vägen till ditt hjärta.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Caroline & Lotta VT21. För detta behöver du bli vän med Caroline Furudal på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur Facebook-gruppen då kursen är slut.

 

På grund av Covid kommer vi i dagsläget inte kunna ha så många deltagare i lokalen så antal platser är begränsat. Vi håller distans och anpassar oss efter Folhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider.

Denna kurs leds av två kursledare varannan vecka, Caroline och Lotta.

Varmt välkommen precis som du är.

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *

Kursledare


Caroline har gått yogalärarutbildning på Yogainstitutet. Caroline har en certifiering i medicinsk yoga. Hon har en kandidat examen i psykologi vid Karlstad universitet och har även studerat kurser inom folkhälsovetenskap.

Lotta Edquist Moberg jobbar som förskollärare. Hon blev under våren 2020 certifierad Kundaliniyogalärare på Level1 på Yogainstitutet i Karlstad. Med lärare från Karlstad, Stockholm, Italien och USA blev utbildningen en fantastisk början på något nytt. En ögonöppnare som heter duga.