Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
25 maj, 2021
Tid:
16:00 - 17:15
Kostnad:
1150kr/8 ggr Uppehåll v. 9
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Dima Bridy
E-post:
Dima.bridy@gmail.com

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga med Dima start tisd 13 apr kl. 16.00-17.15, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
25 maj, 2021
Tid:
16:00 - 17:15
Kostnad:
1150kr/8 ggr Uppehåll v. 9
Kurser Kategori:

Vi går mot ljuset tillsammans och i dessa tider är det ännu viktigare att ta hand om sig själv. 
Välkommen på en skön avkoppling på mattan!

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Kursledare: Dima Bridy
 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Dima VT21. För detta behöver du bli vän med Dima Bridy på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

Corona-information: I dagsläget tar vi endast in begränsat antal i lokalen. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs. Vi spritar alla ytor och handtag och har stor distans mellan mattorna. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider. 

 

Varmt välkommen precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Dima Bridy gick Yogalärarutbildningen på Yogainstitutet våren 2019-2020 och är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Dima har själv mycket intresse av motion och kost, hon har jobbat i 5 år med olika projekt och deltagit i många kurser om psykologi och människors beteende.