Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
25 januari
Tid:
19:15 - 20:30
Kostnad:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Kursledare

Lena Nyberg
Telefon:
070-5688045

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga Inre lugn och fokus med Lena N start tisd 25 jan kl. 19.15-20.30, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
25 januari
Tid:
19:15 - 20:30
Kostnad:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Kundaliniyoga Inre lugn och fokus. Vi använder yogan för att hitta ett lugn inom oss som ger oss möjlighet till ett skarpare och fokuserat sinne.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

Grunda lugna och centrera är kursrubriken. Det kommer bli en kurs där vi med hjälp av yogan hittar det stabila i oss själva och hittar det stöd som behövs utifrån där du befinner dig just nu. När du hittat din grund, ditt lugn och ditt centrum står du bättre rustad för det som kommer i din väg.

Kursledare: Lena Nyberg är KRI-certifierad kundaliniyogalärare, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och hon har även gått Level 2 utbildning med delkursen ”Authentic Relationship” på Yogainstitutet i Karlstad.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Lena N VT22. För detta behöver du bli vän med Lena Nyberg på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Lena Nyberg är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1.