Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Feelgoodyoga med Rebecka start 26 aug 7 ggr


Detaljer

Datum:
23 september, 2019
Tid:
17:00 - 18:15
Pris:
990kr/7 ggr
Kurser Kategori:

Vill du ha en feelgood känsla på måndagar som varar hela veckan? Börja på en härlig yogakurs tillsammans med mig där du får din egen tid att hitta din inre styrka och stärka din kropp inifrån ut med fokus på feelgood känsla i hela kroppen. Kursen ger dig en mjuk övergång från helgen till vardagsliv.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Välkommen precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Rebecka är KRI-certifierad yogalärare i kundaliniyoga utbildad på Yogainstitutet med internationella lärare från USA och Italien. Hon har utövat yoga i många år men det var under en ledarskapskurs som hon bestämde sig för att lära sig mer om yogan från grunden.