Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
24 mars, 2022
Tid:
17:15 - 18:30
Pris:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Kundaliniyoga Stärk din vitalitet med Hormonbalans med Birgitta start tors 24 mars kl. 17.15-18.30, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
24 mars, 2022
Tid:
17:15 - 18:30
Pris:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Det här är en grupp där vi fokuserar på olika yogapass som är stärkande för vårt hormonsystem. Hormonella obalanser är ett växande problem i vårt samhälle och det är viktigt att jobba förebyggande för att må bra genom hela livet. Du behöver därför inte ha någon specifik hormonell obalans för att delta i denna grupp, oavsett  kommer denna grupp att vara en grund för att ge dig mer energi och skapa ett behagligt lugn inom dig. Yogan verkar upplyftande och du kommer känna att du stärker din vitalitet, livskraft och ger dig fina små tips och råd till hållbar hälsa och ett ökat välbefinnande i din vardag.

Andningstekniken är ofta den som våra deltagare framförallt lovordar. Den hjälper oss både till närvaro och inre reflektion. Med ökad närvaro i stunden kan vi också bättre studera våra vanor och ovanor som bär oss eller stjälper oss i livet och faktiskt göra små justeringar längs livsvägen som skapar det som  

Birgitta Hedman som är kursledare har själv haft en sköldkörtelsjukdom men har genom yogan funnit den hjälp som hon tycker bär henne genom livet med andningsteknik och yoga. Av egen erfarenhet kan hon ge tips och råd utifrån att själv haft besvär som förbättrats samt 20 års erfarenhet av att möta många deltagare som blivit hjälpta av yogans värdefulla tekniker. 

Du kan förvänta dig mjuka yogarörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning till gong som gör dig djupt avslappnad och vi avrundar med en meditation. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation. I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.


Det går även att anmäla dig i efterhand
 då kursen startat, i mån av plats. Kontakta i så fall birgitta@yogainstitutet.nu

INFO OM ONLINE-YOGAN: 

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Hormonyoga med Birgitta VT22. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.