Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga för inre balans och grundstabilitet med Lena B, start torsd 2 sep kl. 18.45-20.00, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
14 oktober, 2021
Tid:
18:45 - 20:00
Kostnad:
1190kr /8 ggr
Kurser Kategori:

Välkommen på en härlig kurs för att samla kraft och styrka inför höstens kommande utmaningar. Våra kroppar behöver stärkas på olika plan för att fungera optimalt. I den här kursen stärker du din kropp inifrån och ut. Du får möjlighet att låta din kropp komma i inre balans och sätta igång naturliga reningsprocesser som gör dig mer motståndskraftig och vital.

Efter passet kommer du att få en guidad avslappning samt vila till Gongens läkande vibrationer.

Kundaliniyoga är för alla oavsett förutsättningar. Kundaliniyoga är en fysik mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings och fokuseringstekniker, avslappning och olika typer av meditationer. Det är enkla men kraftfulltekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kropp och sinne blir mer flexibelt och uthålligt. Vi tränar vår närvaro i stunden vilket ger positiva effekter i din vardag.

Under de två första tillfällena går vi igenom grunderna i Kundaliniyoga för dig som är nybörjare. Kursen riktar sig till både nybörjare och erfarna.

Kursledare: Lena Byström. Lena är certifierad KRI Kundaliniyogalärare och har gått Yogalärarutbildningen via Yogainstitutet i Karlstad. Hon har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogateknik. Hon är även diplomerad Deeksha-givare genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson. 

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Lena HT21. För detta behöver du bli vän med Lena Byström på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Lena Byström är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare level 1 och gick Yogalärarutbildningen 2020-2021 på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogi teknik. Hon är även diplomerad Deekshagivare genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson