Laddar Evenemang

Vitalitet & stress Kundaliniyoga med Birgitta start torsd 24 augusti kl. 17.15-18.30, 8 ggr, online/på plats

Pris: 1250 kr/8 ggr

Anmälan till detta evenemang är stängd

Hur skapar du vitalitet i ditt liv?

Den där känslan när du både har energi och ändå känner dig behagligt avslappnad, nöjd, fridfull och glad inombords. 

Är du redo att bryta en gammal ovana? Nu är tiden att göra det. Kursen ger dig värdefulla yogiska tips för att hjälpa dig dit och bättre kunna hantera stress, oro, ångest för att kunna bli den där levande, vibrerande versionen av dig själv som du kanske längtat efter. VI börjar med att mäta din egen stressnivå genom ett litet test som du får fylla i (bara om du vill förstås, du kan delta utan att göra testet också). Vi tittar på sömnvanor och hur yogan kan stärka och balansera dig där, liksom stärkande övningar för nervsystemet och körtelsystemet. Många har obalanser i hormonerna idag och yogan kan vara en god hjälp till bättre hormonbalans. Kortisolnivåerna, våra stresshormoner, går att påverka genom sättet du andas på. När du andas bättre gynnas hela din hälsa av det. Andningstekniken är därför en central del under hela yogapasset. Den tar du sedan med dig ut härifrån och är ditt bästa ankare till lugn i vardagen. 

Du kan förvänta dig yogarörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning som gör dig djupt avslappnad och vi avrundar med en meditation. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag.

Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation. I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

 


Det går även att anmäla dig i efterhand
 då kursen startat, i mån av plats. Kontakta i så fall birgitta@yogainstitutet.nu

I mån av plats kan du gå enstaka tillfällen för 250 kr vilket anmäls till info@yogainstitutet.nu.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Vi är med i Epassi och Wellnet. 

INFO OM ONLINE-YOGAN: 

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter Vitalitet & Stress . För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!


28 september
torsdag kl. 17:15 - 18:30

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map