Laddar Evenemang

Kundaliniyoga Workshop för ny kraft och livslust med Lena lörd 28/1 kl 10-12

Pris: 250 kr

Välkommen till en workshop som väcker dina positiva energier till liv.

Vi lever i en värld med mycket tung information och yogan hjälper oss att hitta balansen och skapa ny energi och glädje. I den här workshopen får du utmana dig till energifylld skakyoga, ögonyoga samt ett härligt yogapass som skapar entusiasm, ger dig ett klart och handlingskraftig sinne!

Efter passet får du en härlig återhämtning till tonerna av läkande Gong.

Vi avslutar med en vacker meditation för inre balans och självtillit.

Varmt välkommen!


VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

28 januari
lördag kl. 10:00 - 12:00

Kurstid och pris

Kursledare

Lena Byström

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?