Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
7 november
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
250kr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Mantrasångsafton med Isa & Birgitta sönd 7 nov 17.00-18.30


Detaljer

Datum:
7 november
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
250kr
Kurser Kategori:

Vi älskar att chanta mantrasånger och vill gärna dela med oss. Vi vill skapa en upplyftande stund där vi chantar mantrasånger från olika traditioner. Att chanta ger stor avslappning. Du kan lyssna och slappna av eller chanta med oss. Det är själva utandningen och vibreringen i sig självt som skapar lugnet inombords efteråt. Isa spelar gitarr och chantar, och vi använder andra instrument också såsom shrutibox, klangskålar och hang drum som också hjälper till att finna skön avslappning i stunden. 

Varmt välkommen till mantrasångsaftonen!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.

Isa Karlsson är utbildad musikhandledare och har jobbat med olika grupper och musik de senaste 10 åren. Hon har spelat på yogaevents av olika slag. Isa har sjungit mantran sedan 2007 och brinner för livskraften och välmåendet som vi kan få tillgång till bara genom att sjunga enkla sånger tillsammans