Laddar Evenemang

Medicinsk yoga med Birgitta start sönd 27 augusti kl 17.00-18.15, 8 ggr, online/på plats

Anmälan till detta evenemang är stängd

Pris: 1250 kr/8 ggr

Vill du avsluta veckan med ett skönt yogapass i ett lugnt tempo? Välkommen då till denna kurs som syftar till att stärka kroppens självläkande förmåga. När vi gör mjuka och långsamma yogaövningar får vi möjlighet att lyssna in till vår kropps signaler, då kan vi långsiktigt  förebygga ohälsa. Övningarna i passet anpassas efter dina behov och kan utföras på stol. I varje pass ingår även meditation och vila till gongens vibrationer.

 

Medicinsk yoga kommer direkt från Kundaliniyogan och innehåller pass och meditationer. Övningarna är mycket mjuka och kan göras sittande på stol om du behöver. Du lär dig en grundläggande andningsteknik som du har stor användning av i din vardag för att hantera allmän stress, oro och ångest. Varje yogapass innehåller andningsteknik, mjuka yogaövningar, avslappning och meditation. Andetaget och rörelserna som sker i en mycket medveten närvaro hjälper dig att få ro till sinnet med tankar och känslor. Skillnaden från vanlig Kundaliniyoga är att rörelserna sker mycket långsamt och med stort fokus på andetaget och rörelsen, samt att instruktionerna är mer ingående. Den används även inom vården, på vårdcentraler och på olika avdelningar inom vården och har varit till stor hjälp för många. Du kan alltid välja att göra en övning lugnare, stillsammare och anpassa utifrån dina behov.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Medicinsk yoga med Birgitta söndagar HT23. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många att välja på nu efter allt hon har spelat in det senaste året.

 

Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde. Medtag vattenflaska.

 

Vi ser fram emot att möta dig!

Varmt välkommen precis som du är!


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

27 augusti
söndag kl. 17:00 - 18:15

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map