Laddar Evenemang

Medicinsk yoga med Erika start onsd 29 maj kl 18.30-20.00, online/på plats

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

Pris: 640kr

4 Onsdagar möts vi för denna kortkurs i Medicinsk yoga som syftar till att stärka kroppens självläkande förmåga. När vi gör mjuka och långsamma yogaövningar får vi möjlighet att lyssna in till vår kropps signaler, då kan vi långsiktigt  förebygga ohälsa. Övningarna i passet anpassas efter dina behov och kan utföras på stol. I varje pass ingår även meditation och vila till gongens vibrationer.

Medicinsk yoga kommer direkt från Kundaliniyogan och innehåller pass och meditationer. Övningarna är mycket mjuka. Du lär dig en grundläggande andningsteknik som du har stor användning av i din vardag för att hantera allmän stress, oro och ångest. Varje yogapass innehåller även avslappning och meditation. Andetaget och rörelserna som sker i en mycket medveten närvaro hjälper dig att få ro till sinnet med tankar och känslor. Skillnaden från vanlig Kundaliniyoga är att rörelserna sker mycket långsamt och med stort fokus på andetaget och rörelsen, samt att instruktionerna är mer ingående. Den används även inom vården, på vårdcentraler och på olika avdelningar inom vården och har varit till stor hjälp för många. Du kan alltid välja att göra en övning lugnare, stillsammare och anpassa utifrån dina behov.

Kursledare: Erika Janske är Kundaliniyoga- och Medicinsk yogalärare sedan 2015 och har hållit yogakurser sedan dess. Hon arbetar till vardags på kommunen. 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Medicinsk yoga med Erika . För detta behöver du bli vän med Erika Janske på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. 

Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde. Medtag vattenflaska.

 

Vi ser fram emot att möta dig!

Varmt välkommen precis som du är!


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

29 maj
onsdag kl. 18:30 - 20:00

Kurstid och pris

Kursledare

Erika Janske

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map