Laddar Evenemang

Medicinsk yoga sittande på stol, 8 ggr med Andi start 17 okt, torsdagar 15.30-17.00

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

Pris: 1.300/8 ggr

Endast möjlighet att delta på plats.

 

 

Kursledare: Stella ”Andi” Ziemelis.

Andi har gått steg 1-utbildningen i Kundaliniyoga på Yogainstitutet i Karlstad.

Andi är legitimerad sjukgymnast med en magisterexamen i ergonomi och har en lång yrkeserfarenhet inom sjukgymnastik, ergonomi och av att leda grupper.

Andi har haft kurser i medicinsk yoga vid ett hälsocenter i Spanien samt på Yogainstitutet i Karlstad.

 

Medicinsk yoga sittande på stol.

 

Varmt välkommen att prova på stolyoga. Kanske har du aldrig har gjort yoga förut eller så har du det, det har ingen betydelse. Ibland kan det vara svårt att göra yoga på en yogamatta på golvet av olika anledningar.

Visste du att du kan få lika fina effekter och upplevelser av yogan sittande på stol som att göra yoga på en yogamatta på golvet?

 

Medicinsk yoga kommer direkt ur Kundaliniyogan. Alla yogapassen kommer utgå från sittande på stol med möjligheten att alternera med att vara på yogamattan på golvet eller stå om du känner att du vill.

 

Övningarna är mjuka och skonsamma för kroppen. Du lär dig grundläggande andningsteknik som du har stor användning av i din vardag för att minska allmän stress. Varje yogapass innehåller övningar i andningsteknik, mjuka rörelseövningar, avslappning och meditation. Andetaget och rörelserna som sker i en medveten närvaro hjälper dig att få ro i sinnet med tankar och känslor.

Skillnaden från vanlig Kundaliniyoga är att rörelserna i medicinsk yoga sker mycket långsammare och med stort fokus på andetaget och rörelsen, samt att instruktionerna är mer ingående. Du kan alltid välja att göra en övning lugnare, stillsammare och anpassa utifrån dina egna behov.


17 oktober
torsdag kl. 15:30 - 17:00

Kurstid och pris

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map