Laddar Evenemang

Meditationsdag med Birgitta i Ulvsby, 9 juni 08.30-18.00

Pris: 900:- inkl fika och lunch
 

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

 
 
Välkommen till denna heldag med meditationer av olika slag. Vi kommer att göra meditationer från “21 stages of meditation” under denna dag. Det är en dag som räknas som en meditationsdag för dig som går yogalärarutbildningen men dagen är öppen för alla som vill vara med. 
 
Denna heldag kommer ske i Ulvsby på fina Glänne gård med tillgång till vacker natur vid fika och lunch, som också ingår i priset. (viss möjlighet till övernattning finns om du vill komma redan dagen före på Yogainstitutet eller hos Birgitta).
 
Dagen inleds med några yogaövningar för att underlätta vår meditationsdag. Därefter varvar vi meditationer av olika slag.
Vi använder oss av flera olika tekniker för inre fokus och koncentration, såsom rörelser, mantran, olika mudras (handställningar). Vi kommer även att göra flera former av andningsmeditationer för att öka prana,  livskraft, i dig. 
Meditationerna varierar i längd, allt från 11 min till 62 min, med en kort paus emellan.
 
Det centrala är närvaro och acceptans av det som finns inom oss här och nu. När vi etablerar kontakten med vårt inre får vi tillgång till sann livsglädje och ur meditationens djupa närvaro kan ny inspiration födas.
Du behöver inte ha någon erfarenhet av meditation. Du kommer få upplevelsen av det under denna dag – en dag att hitta in i dig själv och tillåta dig att vara i “varandet” en stund. 
 
Efter meditationsdagen kan du välja en meditation som du fortsätter att meditera med under t ex 40 dagar. Det är ditt val hur du vill göra, effekten blir starkare av meditationsdagen om du väljer att fortsätta en tid. 
 
Kommentar från tidigare kursdeltagare:
”Känner mig alldeles lugn, lycklig och energifylld på samma gång. Jag är så tacksam att ha varit med på denna kurs!”.
 
Varmt välkommen – precis som du är!
 
Kursledare är Birgitta Hedman, KRI Professional Teacher Trainer för Yogainstitutets yogalärarutbildning. Hon har mer än 22 års erfarenhet av yoga och meditation.

09 juni
söndag kl. 08:30 - 18:00

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map