Laddar Evenemang

Meditationsdag för ett klart, fokuserat och kreativt sinne med Birgitta lördag den 22 oktober kl 08.00-17.30

Välkommen till en inre resa för ett mer klart, fokuserat och kreativt sinne!
 
Dagen inleds med några yogaövningar för att underlätta vår meditationsdag. Därefter varvar vi meditationer av olika slag, bl a för att lösa upp frustration, oro och ångest.
Vi använder oss av flera olika tekniker för inre fokus och koncentration, såsom rörelser, mantran och olika mudras (handställningar). Vi kommer även att göra flera former av andningsmeditationer för att öka prana, dvs livskraften, i dig. 
Du får prova meditationer av skiftande längd, allt från 11 min till 62 min, med en kort paus mellan varje.
 
Det centrala är närvaro och acceptans av det som finns inom oss här och nu. När vi etablerar kontakten med vårt inre får vi tillgång till sann livsglädje, ett lugnt sinne och ur meditationens djupa närvaro kan ny inspiration födas. Ofta dyker lösningar till “olösliga” problem plötsligt upp.
 
Meditationsdagen är giltig för dig som går yogalärarutbildningen (TT Level 1). Alla är välkomna oavsett om du går yogalärarutbildningen eller inte. 
 
Kommentar från tidigare kursdeltagare:
”Känner mig alldeles lugn, lycklig och energifylld på samma gång. Jag är så tacksam att ha varit med på denna kurs!”.
 
Den här dagen är en chans för dig att verkligen upptäcka meditationens effekter. 
Varmt välkommen – precis som du är!

VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

22 oktober
lördag kl. 08:00 - 17:30

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?