Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
22 oktober
Tid:
08:00 - 17:30
Kostnad:
950kr inkl sopplunch
Kurser Kategorier:
,

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Meditationsdag för ett klart, fokuserat och kreativt sinne med Birgitta lördag den 22 oktober kl 08.00-17.30


Detaljer

Datum:
22 oktober
Tid:
08:00 - 17:30
Kostnad:
950kr inkl sopplunch
Kurser Kategorier:
,

Kundaliniyogan har många fina meditationer. Här gör vi olika fina meditationer under dagen.

En inre resa för ett mer klart, fokuserat och kreativt sinne. Vi startar dagen med ett kundaliniyogapass, därefter kommer dagen att varvas med olika meditationer. Vad händer när vi mediterar? Du får uppleva meditationens effekter i dig. 

…”Känner mig alldeles lugn, lycklig och energifylld på samma gång. Jag är så tacksam att vara med på denna kurs.” …det var en av kommentarerna efter vår liknande kurs vi hade i Karlstad.

Det är ofta inte att vi känner lugn när vi sätter oss att meditera. Vi möter oss själva och det som finns där. Mötet behöver inte alltid vara behagligt. Vi lär oss att acceptera det som är. Ändå, då vi börjar etablera kontakten till det inre, föds nya tankar, känslor och idéer. Nya drömmar och inre behov får ta plats. Sinnet blir mer kreativt och vi finner lösningar på det som tidigare kanske setts som problem.

Denna dag varvas med kundaliniyoga, olika meditationer bl a för att lösa upp frustration, oro och ångest. Vi utgår från ditt trygga center inom dig för att lättare få tillgång till din inre potential inom dig. Precis så som vi arbetar genom hela vår yogalärarutbildning också.

Meditationerna är olika långa och ofta använder vi något mantra, ibland med rörelse till mantrat. Vi kommer använda oss av olika fokuseringstekniker för inre fokus och koncentration, olika mudras (handställningar) och vi kommer göra olika former av andningsmeditationer för att öka prana livskraften i dig. Meditationerna har olika längd, 11 min, 31 min eller 62 min. Vi gör en kort paus mellan varje meditation vi gör. 

Efter denna dag kommer ditt sinne vara lugnare och du kommer känna en större glädje och livskraft inombords. Du kommer uppleva att det blir lättare att fokusera på det som du verkligen vill göra i ditt liv. Ge dig möjlighet att meditera en heldag och se den förändring av välbefinnandet som kommer med meditationerna. 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.