Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meditationsdag med Sada Sat Kaur & Birgitta Hedman 21 januari kl 09.00-17.30


Detaljer

Datum:
21 januari
Tid:
09:00 - 17:30
Kostnad:
1200kr
Kurser Kategorier:
,

Snurrar hjulen för fort? Önskar du att vardagen var mer i balans? Att meditera är ett sätt att lugna sinnet och göra oss mer närvarande så att vi kan se mer klart och tydligt på situationer. Därmed blir det också lättare att fatta bra beslut och vardagen blir lite lättare. Kanske tar du ledigt från ditt ordinarie arbete denna dag för att unna dig en dag i januari av meditation och närvaro?

Vi kommer göra meditationer på 31 minuter med kort paus emellan samt avbrott för lunch mitt på dagen.

Vi har en plats kvar i lokalen, men resterande platser är online. Vi har redan flera som kommer att följa online eftersom vi redan är en grupp som startade 7-9 januari med en hel kurs i ”Mind & meditation” så vet vi att det funkar bra och att vi gemensamt skapar ett mycket fint ”space” tillsammans. 

Du kan om du vill även vara med på Sadhana på morgonen mellan kl 07.00-08.00  då vi gör ett yogapass ”To withstand the pressure of time” – ett härligt yogapass som start på dagen innan vi ska sitta och meditera. Det går även att vara med endast på detta om du vill ha en skön morgonstund med oss!

Kursledare: Birgitta Hedman och Sada Sat Kaur

Varmt välkommen till denna fina meditationsdag!

 

Vi rättar oss efter rådande restriktioner enligt Folkhälsomyndigheten och du kan läsa mer om detta på vår framsida.

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.

Sada Sat Kaur är vår Lead Trainer på våra yogalärarutbildningar och håller med jämna mellanrum workshops på Yogainstitutet. Hon driver Yoga Borgo, ett retreatställe i Italien, kommer ursprungligen från USA där hon fick kunskap om Kundaliniyoga som hon nu praktiserat sedan 1970.