Laddar Evenemang

Meditationshalvdag för ett klart, fokuserat och kreativt sinne med Birgitta söndag den 13 november kl 13.15-16.15

Välkommen till en inre resa för ett mer klart, fokuserat och kreativt sinne!
 
Kundaliniyogan har en hel skattkista av fina meditationer och under denna halvdag kommer du att få prova några av dessa. 
Dagen inleds med några få yogaövningar för att underlätta vår meditationshalvdag. Därefter varvar vi meditationer av olika slag, bl a för att lösa upp frustration, oro och ångest.
Vi använder oss av flera olika tekniker för inre fokus och koncentration, såsom rörelser, mantran och olika mudras (handställningar). Vi kommer även att göra olika andningsmeditationer för att öka prana, dvs livskraften, i dig. 
Du får prova meditationer av skiftande längd, allt från 11 min till 31 min, med en kort paus mellan.
 
Visst kan det vara utmanande med olika meditationer. Det centrala är närvaro och acceptans av det som finns inom oss här och nu. När vi etablerar kontakten med vårt inre får vi tillgång till sann livsglädje, ett lugnt sinne och ur meditationens djupa närvaro kan ny inspiration födas. Det är en inre städning. Du duschar kanske flera gånger i veckan. Hur ofta städar du ditt inre? Det är minst lika viktigt. Även om det kan vara utmanande i stunden så skördar du frukterna av att du mediterat de kommande dagarna efteråt. 
 
Kommentar från tidigare kursdeltagare:
”Känner mig alldeles lugn, lycklig och energifylld på samma gång. Jag är så tacksam att ha varit med på denna kurs!”./Maria
“Hej Birgitta och tackar för Meditationsdagen. Mått så gott idag. Har pluggat matte idag och känns som kunskapen går så lätt in i huvudet idag.” /Henrik
“Jätteskönt! Både pigg och lugn.”/ Anette
“En fantastisk dag….. Tack alla ni som gjorde den så bra, speciellt tack till dig Birgitta..”/Lars
 
 
Den här dagen är en chans för dig att verkligen upptäcka meditationens effekter. 
Varmt välkommen – precis som du är!

VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

13 november
söndag kl. 13:15 - 16:15

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?