Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meditationshalvdag för ett klart, fokuserat och kreativt sinne med Birgitta söndag den 13 november kl 13.15-16.15


Detaljer

Datum:
13 november
Tid:
13:15 - 16:15
Kostnad:
400kr
Kurser Kategorier:
,
Välkommen till en inre resa för ett mer klart, fokuserat och kreativt sinne!
 
Kundaliniyogan har en hel skattkista av fina meditationer och under denna halvdag kommer du att få prova några av dessa. 
Dagen inleds med några få yogaövningar för att underlätta vår meditationshalvdag. Därefter varvar vi meditationer av olika slag, bl a för att lösa upp frustration, oro och ångest.
Vi använder oss av flera olika tekniker för inre fokus och koncentration, såsom rörelser, mantran och olika mudras (handställningar). Vi kommer även att göra olika andningsmeditationer för att öka prana, dvs livskraften, i dig. 
Du får prova meditationer av skiftande längd, allt från 11 min till 31 min, med en kort paus mellan.
 
Visst kan det vara utmanande med olika meditationer. Det centrala är närvaro och acceptans av det som finns inom oss här och nu. När vi etablerar kontakten med vårt inre får vi tillgång till sann livsglädje, ett lugnt sinne och ur meditationens djupa närvaro kan ny inspiration födas. Det är en inre städning. Du duschar kanske flera gånger i veckan. Hur ofta städar du ditt inre? Det är minst lika viktigt. Även om det kan vara utmanande i stunden så skördar du frukterna av att du mediterat de kommande dagarna efteråt. 
 
Kommentar från tidigare kursdeltagare:
”Känner mig alldeles lugn, lycklig och energifylld på samma gång. Jag är så tacksam att ha varit med på denna kurs!”./Maria
”Hej Birgitta och tackar för Meditationsdagen. Mått så gott idag. Har pluggat matte idag och känns som kunskapen går så lätt in i huvudet idag.” /Henrik
”Jätteskönt! Både pigg och lugn.”/ Anette
”En fantastisk dag….. Tack alla ni som gjorde den så bra, speciellt tack till dig Birgitta..”/Lars
 
 
Den här dagen är en chans för dig att verkligen upptäcka meditationens effekter. 
Varmt välkommen – precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.