Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meditativ konsert med Radical Devotions mantra musik


Detaljer

Datum:
16 mars, 2019
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
250kr
Kurser Kategori:
Lördag 16 Mars 2019 17:00 – 18:30

Välkommen till en meditativ konsert. Sjunk in i ett härligt ljudlandskap, glid in i helande vibrationer från musiken och fyll på med energi. 

 

Alla är inbjudna till att chanta mantra och närvara! Kom och chanta med, eller bara lyssna och vila i en skön atmosfär. Att chanta mantran är en urgammal typ av yoga som har en positiv och upplyftande verkan på oss. 

Efter mantrasången kommer en skön stillhet. Helt utan ansträngning kommer musiken att föra oss till en fridull klarhet.  Musiken är ett redskap till meditation och yogapraktik i sig. En högeffektiv och snabb väg till att nå in till vår essens i hjärtat. Bhakti yoga, eller hängivenhetens yoga, betyder helt enkelt hjärtats väg. 

 

Sedan 2008 har Radical Devotions musik förmedlat budskapet om vår inneboende essens. Musiken är ett verktyg till meditation och självinsikt. Radical devotion har sitt unika sound och det ett starkt energifält  under konserterna. Många har uttryckt att de blir djupt berörda av musiken. Detta är ingen religion, ingen anknytning till någon speciell andlig riktning. Det är mer ett möte med dig själv i hjärtat av sanning. 

 

Trond Erland Sigvartsen, sång och gitarr och Linda Grahn, sång och harmonium, möttes på en festivalscen. Den fann direkt tonen och började spela tillsammans. Hon har hållit på med meditation sedan barndomen och är utbildad Kundaliniyogalärare. Trond har spelat i ett antal band sedan 10-årsåldern och har jobbat som healer i flera år, bl a med tibetanska klnagskålar.  Han har hållit på med yoga och meditation i över 20 år, bl a som Kundaliniyogalärare och inom Tibetansk Buddhism. Linda och Trond har hållit på med mantra och meditationsmusik under de senaste 10 åren tillsammans.

Radical Devotion finns utanför Oslo.

 

Pris: 250 kr

Kursledare:

Linda Grahn Harmonium och chanting

Trond Erland Sigvartsen – Gitarr och chanting

 

Radical Devotions mantra har över 400000 lyssningar på youtube:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.