Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
Detta är ett tillfälle i en hel kurs. Det går bra att hoppa in i en kurs i mån av plats även om kursen startat eller om du vill gå ett enstaka tillfälle. E-posta Birgitta för att höra om plats finns på birgitta@yogainstitutet.nu.

Meditera för bättre sömn


Detaljer

Datum:
12 oktober, 2021
Tid:
19:30 - 20:30
Kostnad:
550kr/3 ggr eller 200 kr per tillfälle
Kurser Kategorier:
,

Studier visar att meditera är ett bra sätt att också förbättra sin sömnkvalitet. Oavsett om du har svårt att somna på kvällen, eller om du vaknar upp några gånger under natten eller vaknar och inte kan somna om, så är detta en kurs för dig där du kan få tekniker för att med hjälp av andningsteknik och meditation kan förbättra dina sömnvanor.

Du kommer att under dessa tre tillfällen ges möjlighet att utforska hur meditation och yogiska tips för bättre sömn märkbart kan förbättra din sömnkvalitet. Detta brukar vara det första som deltagare påpekar just att de märker att sömnen förbättras, efter några gånger med meditation.

 

Kursledare är Birgitta Hedman som har 20 års erfarenhet av yoga och meditation och som de senaste åren har vidareutbildat sig just i meditation och närvaro. 

3 tillfällen 5/12, 12/10 & 19/10 kl 19.30-20.30

Detta är tre separata tillfällen. Du kan gå alla för 550 kr eller ett tillfälle för 200 kr. Om du önskar gå alla tre skriv det i anmälan i fritextrutan tack.

 

Det går att vara med på denna kursen även online och du kommer då att bjudas in i en grupp på Facebook som heter Meditera med Yogainstitutet HT21. Har du inte Facebook kan du vara med på Zoom. Då skickar jag en länk till dig före kursstart. För att vara med i gruppen på Facebook skickar du en vänförfrågan till Birgitta Hedman och hon kommer då att bjuda in dig i gruppen. Du tackar ja till inbjudan och är då med i gruppen, som du har tillgång till under hela kursen.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.