Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
29 december, 2020
Tid:
15:30 - 17:00
Pris:
90kr
Kurser Kategorier:
,

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mellandagsyoga med Maria H o Lena B tisd 29 dec kl. 15.30-17.00


Detaljer

Datum:
29 december, 2020
Tid:
15:30 - 17:00
Pris:
90kr
Kurser Kategorier:
,

Varför inte ge dig själv lite välförtjänt egentid mitt under mellandagsstressen?
Du är välkommen till en skön stund på yogamattan där vi gör ett pass för att stärka oss själva följt av en längre vila. Vi avslutar passet med en meditation där du bjuds in att släppa gamla tankemönster och visualisera vad du önskar bringa in i Ditt liv.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

 

På grund av Covid kommer vi begränsa antalet till 7 i lokalen. Vi håller distans och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider

Lena och Maria går yogalärarutbildningen på Yogainstitutet just nu och gör dessa pass som sin praktik under yogautbildningen. De är klara i februari. Därför är priset lite lägre på detta tillfälle.

Varmt välkommen!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Maria går yogalärarutbildningen vid Yogainstitutet i Karlstad och beräknas vara KRI certifierad i februari 2021. Maria är utbildad socionom vid Karlstads universitet och arbetar som socialsekreterare för barn och unga i Karlstads kommun. 

Lena går för närvarande Yogalärarutbildningen via Yogainstitutet i Karlstad och examineras i februari 2021. Hon har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogi teknik. (även diplomerad Deekshagivare genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson).