Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mellandagsyoga med Lena B sön 26 dec kl. 17.30-19.30


Detaljer

Datum:
26 december, 2021
Tid:
17:30 - 19:30
Kostnad:
200kr
Kurser Kategori:

Yoga ut det gamla och ge plats för det nya i ditt liv. I priset ingår en hälsosam ekologisk smoothie som stärker matsmältningen. Sista veckan på året är ett fint tillfälle att skapa plats i dig för det nya som du önskar mer av.

Det här passet är två timmar och du kommer att få pröva olika kraftfulla fysiska övningar för att släppa taget om det gamla som inte gynnar dig. Samt göra plats för det du vill ha mer av. Du blir garanterat svettig men också skönt avslappnad under vilan.

Du kommer att få en härligt skön guidad avslappning samt vila under tonerna av Gong.
Vi avslutar passet med en vacker meditation tillsammans för att stärka dig mentalt.

 

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Du stärker dig själv i din egen takt och finner lugnet på insidan. Vi tränar på närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet. Anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

 

Kursledare: Lena Byström. Lena är certifierad Kundaliniyogalärare och har gått yogalärarutbildningen i Karlstad. Hon har gått Level 2, Medveten kommunikation, samt har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogiteknik. Hon är även diplomerad Deekshagivare (healing) genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Lena Byström är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare level 1 och gick Yogalärarutbildningen 2020-2021 på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogi teknik. Hon är även diplomerad Deekshagivare genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson