Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mors dags yoga med Elin


Detaljer

Datum:
26 maj, 2019
Tid:
16:30 - 18:30
Pris:
250kr

Mors Dags Yoga! Att fira den kvinnliga inre styrka som du är född med. Kom som du är (du behöver ej ha fött barn). Ta med dig din mamma, din dotter, din son, din man, din far, en nära vän eller kom själv, vilket du än känner för.

 

Unna dig en lugn stund för att komma i kontakt med din inre röst och styrka. Med hjälp av medveten andning, ett yogapass, vila till gongens vibrationer och en avslutande meditation skapas en fin harmoni och balans i din kropp, själ och sinne. Gör dig redo inför sommaren att lyssna inåt och välja mer av det som får dig att må bra, att känna en inre frid och en närvaro i allt det vackra som naturen har att ge under försommaren.

För att fylla alla sinnen på upplevelser kommer det finnas grön smoothie med tilltugg efteråt att samlas kring.

Pris: 250 kr/per person  

Lärare: Elin Hansson

Elin är under internationellt utbildad Kundaliniyogalärare, Teacher Training Level 1 med huvudlärare Sada Sat Kaur från Italien/USA och Dharma Singh från Tyskland. Elin har gått gongutbildning för Birgitta Hedman och är tidigare diplomerad gympaledare för Friskis & Svettis. Elin förmedlar yogan med ett lugn och en tydlighet samt uppmanar dig att hitta din inre styrka och medvetenhet.

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.