Laddar Evenemang

Nymåne-gongbad på Yogainstitutet 15 september 17.30-19.30

Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.

Anmälan till detta evenemang är stängd

400 kr

När det är nymåne är det en tid att blicka framåt, att så nya frön. Vill du förändra något i ditt liv kommande månad? Vill du sätta intentionen? Då går det bra att göra det i gongarnas vibrationer där din tanke kan få ökad kraft att manifestera sig till det du vill. Eller så kommer du bara för att du vill släppa taget om den grå vardagen en stund för att fylla på med lite mer glädje. Man säger att gongen kommer med glädjen, den som uppstår automatiskt när sinnet är lugnare och kroppen kunnat släppa lite av vardagens spänningar. I ett gongbad blir du djupt avslappnad.

 

 

 

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen, att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Där du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

Vi gör några yogaövningar för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, shruti-boxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning. 

Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något. Vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Vi slappnar av i ca 35-40 min till gongarnas vibrationer. Kom och upplev!

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

Pris: 400 kr 
 
 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 


15 september
fredag kl. 17:30 - 19:30

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    15 september kl. 17:30
  • Event Category:

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map