Laddar Events

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta event har redan ägt rum.

Nymåne-gongbad på Yogainstitutet sönd den 22 jan 13.30-15.00


Details

Date:
22 januari
Tid:
13:30 - 15:00
:
,
Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.

När det är nymåne är det en tid att blicka framåt, att så nya frön. Vill du förändra något i ditt liv kommande månad? Vill du sätta intentionen? Då går det bra att göra det i gongarnas vibrationer där din tanke kan få ökad kraft att manifestera sig till det du vill. Eller så kommer du bara för att du vill släppa taget om den grå vardagen en stund för att fylla på med lite mer glädje. Man säger att gongen kommer med glädjen. Det är den som kommer automatiskt när sinnet är lugnare och kroppen har kunnat släppa lite av vardagens spänningar. I ett gongbad blir du djupt avslappnad.

 

 

Gongarna har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen, att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Där du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 

Vi gör några yogaövningar för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, shruti-boxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning. 

Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något. Vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Vi slappnar av i ca 35-40 min till gongarnas vibrationer. Kom och upplev!

 

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Yoga Teacher Trainer, lärt sig gong via Don Conreaux, har spelat gong sedan 2009 och undervisat yoga sedan 2002. 

Pris: 350 kr 
 
 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
View Plats Website
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.