Laddar Kurser

Detaljer

Börjar:
2 augusti, 2020 kl. 06:00
Slutar:
31 augusti, 2020 kl. 07:00
Pris:
385kr/månad
Kurser Kategorier:
,

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

On-Line-yoga sommar 385 kr/mån juni-augusti när som helst i mobilen


Detaljer

Börjar:
2 augusti, 2020 kl. 06:00
Slutar:
31 augusti, 2020 kl. 07:00
Pris:
385kr/månad
Kurser Kategorier:
,

Under sommaren kan du njuta av att göra yoga i vår on-line-grupp med de yogapass som vi på Yogainstitutet spelade in under våren. Där finns ca 50 olika yogapass med olika yogalärare. Det är varierande pass både från Medicinsk yoga, Yoga på stol och Kundaliniyoga. Du har tillgång till allt som gjordes under vårterminen med Birgitta, Sonja, Lena och Louise. Ha med oss i mobilen, på stranden, i gröngräset, under klarblå himmel eller hemma på yogamattan, vilken tid du än vill. 

Om du inte har Facebook kan du få tillgång till flera filmer med Birgitta som finns på Vimeo. Där finns 15 yogapass som spelades in under våren. Det ges då ett lösenord för att kunna se dem.

Du anmäler dig här nedanför! Om du läser detta efter den förste i varje månad går det inte att anmäla sig till den månaden, men du kan skicka ett mail till info@yogainstitutet.nu så lägger vi till dig och skickar en faktura. Du kan även välja att anmäla dig till hela sommaren. Från midsommar och fram till slutet på augusti är priset 770 kr.

Så här skriver några som varit med i on-linegruppen:

”Jättefint att ni ger on-line-yogan. Jag har aldrig yogat så mycket som nu tack vare att jag nu har er i mobilen.” (Annelie)

”Tycker on-lineyogan fungerat bra för mig. Jag har kört yogan på lördag morgon/förmiddag och ibland har det varit den medicinska yogan och ibland den som jag var ”bokad” på. Har varit fint att kunna välja. Vill gärna fortsätta under sommaren.” (Else-May)

”Tack för passet idag. Inte svårt att hänga med, fungerar bra på nätet. Å sen kan jag göra om passet när som helst.” (Ingvar)

”Sömnpasset har varit fantastiskt att göra innan läggdags. Tack!!!” (Sandra)

”Tack! Bra fint program idag som alltid!” (Britta)

Varmt välkommen on-line!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Louise E. Lundqvist är beteendevetare filkand. psykologi med grundläggande psykoterapi-utbildning KBT, Medicinsk yogainstruktör och massageterapeut. Louise har mångårig erfarenhet av kroppsterapier, rörelse- och avslappningsövningar.

Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.

Sonja Österlund är KRI certifierad Level 2 Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan 2008, Childplay yogainstruktör. Medlem i SKY - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Utbildad i healingtekniken Sat nam rasayan. Sonja har gjort flera resor till Indien där hon fördjupat sig inom yogan.

Lena Nyberg är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1.