Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Paryoga/Förlossningsförberedande


Detaljer

Datum:
20 mars, 2019
Tid:
15:00 - 18:30
Pris:
700kr
Kurser Kategori:

Hur kan partnern vara ett stöd under graviditet och förlossning?

 

Paryogan är öppen för alla, även om du inte ska ha med dig en partner på förlossningen utan ha någon annan vid din sida, kan detta vara ett tillfälle för er att synka er samman. Att föda ensam är inte att rekommendera. Doula kan då vara ett bra stöd.

 

Kursen funkar bra både för dig som inte haft möjlighet att gå en gravidyogakurs och för dig som redan går vår gravidyogakurs. Flera väljer att gå både gravidyogakursen och denna kurs så båda parter kan känna sig delaktiga inför födelsen och första tiden med bebis. Du kan givetvis även komma själv på denna kurs.

 

Vi går igenom:

– andningsteknik

– mild massage som är bra att göra både under graviditeten och förlossningen

– spädbarnsmassage och tips om bebisen har kolik första tiden

– hur bära i bärsjal

 

Pris: 500:-/par inkl kompendie och fika om du går gravidyogan. Om du inte gått gravidyogan är priset 700 kr. Kompendium på pdf och ljudfiler på tre yogapass ingår i priset. 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.