Laddar Evenemang

Prova-på Kundaliniyoga för balans och energi i din vardag med Lena B, torsd 18 januari kl. 18.45-20.00, online/på plats.

Pris: 100 kr

Anmälan till detta evenemang är stängd

 

Kundaliniyoga för ökad klarhet och inre lugn. Torsdagar 18:45-20.00  

 

Är du konstant uppkopplad och har ett ständigt pågående brus i huvudet? Då kan den här kursen stödja dig till ett klarare sinne och inre lugn. Torsdagar är en fin dag för återhämtning inför helgen.  

Vi kommer att fokusera på mjuka övningar för hela din kropp. Samt närande andningstekniker som släpper på negativ stress och ger dig möjlighet att komma i balans och känna lugn i sinnet. 

Efter yogapasset får du en vägledd vila till mjuka gongtoner som ger djup avslappning.  

Vi avslutar med en meditation som skapar inre lugn, stillar tankarna och ger hjärnan vila.  

Varmt välkommen till dig själv!  

 

Kursledare: Lena Byström. Lena är certifierad Kundaliniyogalärare och har gått yogalärarutbildningen i Karlstad. Hon har gått Level 2, Medveten kommunikation, samt har 40 års erfarenhet av Trancendental meditation av Maharishi Mahesh yogiteknik. Hon är även diplomerad Deekshagivare (healing) genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Vi är anslutna till Epassi och Wellnet.

INFO OM ONLINE-YOGAN: 

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Lena B VT24. För detta behöver du bli vän med Lena Byström på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Varmt välkommen, precis som du är!


18 januari
torsdag kl. 18:45 - 20:00

Kurstid och pris

Kursledare

Lena Byström

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map