Laddar Events

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta event har redan ägt rum.

Prova-på Kundaliniyoga för balans och energi i din vardag med Lena B, torsd 19 jan kl. 18.45-20.00, online/på plats.


Details

Date:
19 januari
Tid:
18:45 - 20:00
Event Kategori:

Pris: 100 kr

detta är ett prova-på-tillfälle till Kundaliniyoga för mer balans och energi i din vardag! Kl. 18.45-20.00, 8 gånger med Lena. Online/på plats.

Den här kursen är för dig som vill få kontakt med din inre styrka, öka din mentala balans och få energi till det du behöver i ditt liv. Passen stimulerar din ämnesomsättning, matsmältning och gör dig mer rörlig och ökar energiflödet i kroppen. Hela kroppen och sinnet kommer att väckas till liv med eldandning, olika yogaövningar, som kan anpassas utifrån din förmåga.

Alla pass avslutas med guidad avslappning samt gong. Gongen tar dig till en djupare avslappning och ger en skön vila.

Efter vilan gör vi meditationer tillsammans för att skapa harmoni och balans i ditt sinne.

 

Kundaliniyoga är en fysisk , mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer.

Du stärker dig själv i din egen takt och finner lugnet på insidan. Vi tränar på närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet. Anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi kommer göra kraftfulla övningar som bygger upp kroppen och släpper på spänningar i rygg och nacke. Meditationerna stärker och lugnar sinnet, ökar fokus och närvaro.

Under de två första tillfällena går vi igenom grunderna för dig som är nybörjare. Kursen är för både nybörjare och erfarna.

Kursledare: Lena Byström. Lena är certifierad Kundaliniyogalärare och har gått yogalärarutbildningen i Karlstad. Hon har gått Level 2, Medveten kommunikation och Mind & meditation, samt har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogiteknik. Hon är även diplomerad Deekshagivare (healing) genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Vi är anslutna till Epassi och Wellnet. ange även om du vill vara med på plats eller online.

INFO OM ONLINE-YOGAN: 

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Lena B VT23. För detta behöver du bli vän med Lena Byström på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
View Plats Website
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Lena Byström är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare level 1 och gick Yogalärarutbildningen 2020-2021 på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogi teknik. Hon är även diplomerad Deekshagivare genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson