Laddar Evenemang

Prova-på Kundaliniyoga Frid och energi med Birgitta tisd 16 januari kl. 17.30-19.00, online/på plats

Pris: 100 kr

 

Anmälan till detta evenemang är stängd

 

Du är som ett batteri. Det behöver bara laddas ibland. Här laddar vi batteriet med både frid i sinnet och en ny skön energi i kroppen. Efter det kommer glädjen tillbaka och du går härifrån med ett mer öppet hjärta och en känsla av stabilitet inom dig!

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

På dessa klasser kommer vi ibland ha livemusik och soundhealing av Jonna under passet. 

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Ange även om du vill vara med enbart online. Annars får du alltid tillgång till våra kurser även online när du går hos oss. 

PRIS: 2400 kr/15 ggr med uppehåll v 9.

I mån av plats går det att gå enstaka tillfällen för 250 kr. Detta betalas då på plats. Hela kursen betalas före kursstart och du meddelar till oss om du behöver en faktura istället för att betala med swish eller kort nedan.

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Birgitta VT24. För detta behöver du bli vän med Birgitta Hedman på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

 

Varmt välkommen, precis som du är!


16 januari
tisdag kl. 17:30 - 19:00

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map