Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
24 augusti, 2021
Tid:
16:00 - 17:10
Pris:
70kr
Kurser Kategorier:
,

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Dima Bridy
E-post:
Dima.bridy@gmail.com

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova-på Kundaliniyoga med Dima tisd kl 16.00-17.10, online/på plats


Detaljer

Datum:
24 augusti, 2021
Tid:
16:00 - 17:10
Pris:
70kr
Kurser Kategorier:
,

Detta är ett prova-på-tillfälle för dig som undrar vad Kundaliniyoga är.
Du får testa andningstekniken, göra ett mjukt yogapass och därefter slappna av och sedan testa en kortare meditation. Det är ett bra tillfälle för dig att känna om detta är något för dig.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

 

Läs gärna mer om våra kurser under respektive kurs som startar mellan 22 augusti-15 sep. 

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med DimaHT21. För detta behöver du bli vän med Dima Braidy på Facebook. Först då kan Sonja bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många nu efter allt som spelats in det senaste året.

 

Vi har begränsat antal deltagare i lokalen. Vi håller distans och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider.

Vi ser fram emot att möta dig!

Varmt välkommen precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Dima Bridy gick Yogalärarutbildningen på Yogainstitutet våren 2019-2020 och är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Dima har själv mycket intresse av motion och kost, hon har jobbat i 5 år med olika projekt och deltagit i många kurser om psykologi och människors beteende.