Laddar Evenemang

Prova-På Kundaliniyoga med Lena N och Dima, söndag 21 januari kl. 15.00-16.30,

Pris: 100 kr

Anmälan till detta evenemang är stängd

Kundaliniyoga är en fysisk , mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer.

Du stärker dig själv i din egen takt och finner lugnet på insidan. Vi tränar på närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet. Anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi kommer göra kraftfulla övningar som bygger upp kroppen och släpper på spänningar i rygg och nacke. Meditationerna stärker och lugnar sinnet, ökar fokus och närvaro.

 

Kursledare:

Lena Nyberg är KRI-certifierad kundaliniyogalärare, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och hon har även gått Level 2 utbildning med delkursen “Authentic Relationship” på Yogainstitutet i Karlstad.

Lena har en magisterexamen i ekonomi och arbetar som administrativ chef på Wermland Opera, yogan är för Lena ett verktyg att hitta lugnet och att hantera vardagen.

Dima Brady gick Yogalärarutbildningen på Yogainstitutet våren 2019-2020 och är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Dima har själv mycket intresse av motion och kost, hon har jobbat i 5 år med olika projekt och har deltagit i många kurser om psykologi och människors beteende. Hon går nu Level 2 “Vitality & Stress”, som är en fortsättning av yogalärarutbildningen, samt en traumaterapi-utbildning.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Vi är anslutna till Epassi och Wellnet.

 

Varmt välkommen, precis som du är!


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

21 januari
söndag kl. 15:00 - 16:30

Kurstid och pris

Kursledare

Lena Nyberg

  • Telefon:
    070-5688045

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map