Laddar Evenemang

Prova-På Kundaliniyoga Morgonljus med Lena N, fre 19/1 kl 07.00-08.00, på plats

Pris: 100 kr

 

Anmälan till detta evenemang är stängd

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Kursledare: Lena Nyberg är KRI-certifierad kundaliniyogalärare, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och hon har även gått Level 2 utbildning med delkursen “Authentic Relationship” på Yogainstitutet i Karlstad.

Lena har en magisterexamen i ekonomi och arbetar som administrativ chef på Wermland Opera, yogan är för Lena ett verktyg att hitta lugnet och att hantera vardagen.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Vi har Epassi och Wellnet som du kan utnyttja om du är ansluten till dem. 

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!


19 januari
fredag kl. 07:00 - 08:00

Kurstid och pris

Kursledare

Lena Nyberg

  • Telefon:
    070-5688045

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map