Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
13 januari
Tid:
17:15 - 18:15
Kostnad:
70kr
Kurser Kategorier:
,

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova-på Kundaliniyoga Stärk din vitalitet med Hormonyoga med Birgitta, tors 13 jan kl. 17.15-18.15


Detaljer

Datum:
13 januari
Tid:
17:15 - 18:15
Kostnad:
70kr
Kurser Kategorier:
,

Detta är ett prova-på-tillfälle för dig som är nyfiken på vad Kundaliniyoga är.

Det här är en grupp där vi fokuserar på olika yogapass som är stärkande för vårt hormonsystem. Hormonella obalanser är ett växande problem i vårt samhälle och det är viktigt att jobba förebyggande för att må bra genom hela livet. Du behöver därför inte ha någon specifik hormonell obalans för att delta i denna grupp, oavsett  kommer denna grupp att vara en grund för att ge dig mer energi och skapa ett behagligt lugn inom dig. Yogan verkar upplyftande och du kommer känna att du stärker din vitalitet, livskraft, ger dig fina små tips och råd till hållbar hälsa och ett ökat välbefinnande i din vardag.

Andningstekniken är ofta den som våra deltagare framförallt lovordar. Den hjälper oss både till närvaro och inre reflektion. Med ökad närvaro i stunden kan vi också bättre studera våra vanor och ovanor som bär oss eller stjälper oss i livet och faktiskt göra små justeringar längs livsvägen som skapar det som  

Birgitta Hedman som är kursledare har själv haft en sköldkörtelsjukdom men har genom yogan funnit den hjälp som hon tycker bär henne genom livet med andningsteknik och yoga. Av egen erfarenhet kan hon ge tips och råd utifrån att själv haft besvär som förbättrats samt 20 års erfarenhet av att möta många deltagare som blivit hjälpta av yogans värdefulla tekniker. 

Du kan förvänta dig mjuka yogarörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning till gong som gör dig djupt avslappnad och vi avrundar med en meditation. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation. I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.