Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova-på Medicinsk yoga med Louise onsd 24 aug kl. 18.30-19.30, online/på plats


Detaljer

Datum:
24 augusti
Tid:
18:30 - 19:30
Kostnad:
80kr
Kurser Kategori:

Detta är ett prova-på-tillfälle för dig som undrar vad Medicinsk yoga är.
Du får testa andningstekniken, göra ett mjukt yogapass och därefter slappna av och sedan testa en kortare meditation.

 

Medicinsk yoga kommer direkt från Kundaliniyogan och innehåller pass och meditationer. Övningarna är mycket mjuka och kan göras sittande på stol om du behöver. Du lär dig en grundläggande andningsteknik som du har stor användning av i din vardag för att hantera allmän stress, oro och ångest. Varje yogapass innehåller andningsteknik, mjuka yogaövningar, avslappning och meditation. Andetaget och rörelserna som sker i en mycket medveten närvaro hjälper dig att få ro till sinnet med tankar och känslor. Skillnaden från vanlig Kundaliniyoga är att rörelserna sker mycket långsamt och med stort fokus på andetaget och rörelsen, samt att instruktionerna är mer ingående. Du kan alltid välja att göra en övning lugnare, stillsammare och anpassa utifrån dina behov.

 

 

Läs gärna mer om våra kurser under respektive kurs som startar mellan 22 aug-15 sep. 

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Medicinsk yoga med Louise HT22. För detta behöver du bli vän med Louise E Lundqvist på Facebook. Först då kan jag bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många nu efter allt som spelats in det senaste året.

 

Varmt välkommen precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Louise E. Lundqvist är beteendevetare filkand. psykologi med grundläggande psykoterapi-utbildning KBT, Medicinsk yogainstruktör och massageterapeut. Louise har mångårig erfarenhet av kroppsterapier, rörelse- och avslappningsövningar.