Laddar Evenemang

Prova-på: Nu är det helg! Kundaliniyoga för återhämtning med Lars, fre 18 aug 17.30-19.00, på plats/online

Pris: 100 kr
 

Anmälan till detta evenemang är stängd

 
Ge dig själv en skön start på helgen – ledighet är till för återhämtning. Och återhämtning är till för att just du ska kunna leva ett fullt liv i full närvaro.
Vi utforskar tre hörnstenar för ett liv i harmoni: 
– Tålamod
– Disciplin
– Ödmjukhet
Livet är ingen quick fix, gör det ditt hjärta säger och var snäll mot dig själv. Denna relativt korta kurs för dig en bit mot målet.
Vi andas tillsammans, vi gör fysiska övningar tillsammans, vi vilar tillsammans till gongarnas vibrationer och vi mediterar tillsammans helt utan prestation.
Det är din tid och ditt yogapass, alla kan delta: erfarna, nybörjare, äldre, yngre, kort sagt alla. Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig yogaform där andligheten ligger i mötet med dig själv oh ditt ursprung; den du alltid varit sedan du tog ditt första andetag.
 

Kursledare: Lars är revisor, mångsysslare samt livsnjutare och har långvarig erfarenhet av att söka det i livet som ger glädje och hälsa. Kundaliniyoga har gett Lars en djupare förståelse av att kropp och själ är ett. Han är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare Level 1 samt utbildad i Vitality and Stress (modul ur Level 2). 

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: 

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter Kundaliniyoga med Lars . För detta behöver du bli vän med Lars Andersson på Facebook. Först då kan han bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

18 augusti
fredag kl. 17:30 - 19:00

Kurstid och pris

Kursledare

Lars Andersson

Plats