Laddar Evenemang

Prova-på Skön Morgonyoga med Dima fre 18 aug kl 09.00-10.30

Pris: 100 kr

 

Anmälan till detta evenemang är stängd

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Kursledare: Dima Bridy är KRI-certifierad kundaliniyogalärare, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och håller nu på med Level 2 av yogalärarutbildningen i Vitalitet & stress.

Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack! Vi har Epassi och Wellnet som du kan utnyttja om du är ansluten till dem. 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Morgonyoga med Dima HT23. För detta behöver du bli vän med Dima Braidy på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom. 
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

 

Varmt välkommen, precis som du är!


18 augusti
fredag kl. 09:00 - 10:30

Kurstid och pris

Kursledare

Dima Bridy

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map