Laddar Evenemang

Prova-på Yinyoga för stela män, söndag 19/2 14.00-15.00

Pris: 100 kr
 
Känner du dig stel i kroppen? Stressad eller vill du bara ha en stund att gå in i dig själv, landa i kroppen? Då kan Yinyoga vara något för dig.
 
Det är en lugn och meditativ yogaform där vi utför de flesta positioner sittande eller liggande. Vi håller positionerna 3-5 minuter, vilket skapar ett lugn i såväl sinne som kropp. I yinyogan fokuserar vi på kroppens djupare delar som leder, bindväv,( fascia), och ligament.
 
Positiva effekter av Yinyoga: Förbättrad rörlighet, emotionell balans, balanserar och förbättrar livsenergin. Du behöver inga förkunskaper. Kom som du är! Välkommen!
 
Kursen ges endast på plats i lokalen
 
Kursledare: Anette Nilsson, Yinyogalärare
 
 
 

VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

19 februari
söndag kl. 14:00 - 15:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    19 februari kl. 14:00
  • Event Category:

Kursledare

Anette Nilsson

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?