Laddar Evenemang

FULLSATT! Prova-på Yinyoga med Lisa tisdag 16 januari 19.15-20.15, endast på plats

Pris: 100 kr

Detta tillfälle är fullsatt men det finns plats på onsdag 17-18 och söndag 18.30-20.00. Eller på Kundaliniyoga eller Medicinsk yoga. 

Varmt välkommen till en yinyogakurs som bjuder in till medveten närvaro, inre lugn och balanserad livsenergi. Kom in i Yogainstitutets sköna atmosfär, landa på en ullmatta och låt dig omslutas av omhuldande energi. Här tillåts du släppa vardagen medan du guidas in i mjuka yinyogapositioner som blandas med inslag av mindfulness, andningsövningar, meditation och vila till klangskålar. Ge dig själv välbehövlig vila och återhämtning och stärk kontakten med din inre röst.
 
Yinyoga är en blandning av yoga, traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Yin är den ena sidan av Yin och Yang. Yin representerar svalka, avslappning och varande. Yang är den andra sidan och Yang står för värme, fart, målmedvetenhet, prestation, tävling och styrka. Yin är behållaren och den som håller i det som rör sig. Yin är det som finns under ytan, skuggsidan. Yang står för sol, värme och snabb energi. I våra liv behöver vi både Yin och Yang men i den tillvaro vi lever i idag har de flesta ett överskott av Yang och en brist på Yin.
 
I Yinyoga fokuserar vi på kroppens yin-delar såsom leder, bindväv, ligament och inre organ. Alla Yinyogaställningar utförs sittande eller liggande och hålls en längre stund, 3-5 minuter. Ingen förkunskap krävs. Yogan utförs varsamt och i medveten närvaro efter din egen dagsform och förmåga. 
Yinyogan kan vara ett fint sätt att avrunda kvällen på, då den är mycket lugnande och avstressande, så att du kan gå hem fridfull i sinnet och lättare finner ro för kvällen.
 
Denna kurs ges endast på plats i lokalen. 
 
Vi är med i Epassi och Wellnet för friskvård så du kan givetvis utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Ange då det i fritextrutan tack.
 
Kursledare: Lisa Hagström är yinyogalärare, beteendevetare och jobbar som behandlingskonsulent i Karlstads kommun.

Varmt välkommen, precis som du är!

 


16 januari
tisdag kl. 19:15 - 20:15

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    16 januari kl. 19:15
  • Event Category:

Kursledare

Lisa Hagström

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map