Laddar Events

« Till schemat « Fler kurser

Radical devotion Mantrakonsert 18 feb kl 15.00-16.30


Details

Date:
18 februari
Tid:
15:00 - 16:30
Event Kategori:

Pris: 350 Kr

Kom och upplev en fantastiskt fin eftermiddag med Radical Devotion som har spelat på många festivaler och events tidigare och som är mycket uppskattade för sina vackra mantrasångskonserter.

Att sjunga mantra är en urgammal teknik som har en positiv och upplyftande inverkan på oss. Alla är välkomna att sjunga med i den universella kören av röstens yoga. Kom och sjung med eller bara vila i en god atmosfär. Efter att vi sjungit mantra uppstår en god stund av stillhet.

Släpp tankar, stress och bekymmer, och sjunka in i djupet av dig själv. Utan att anstränga oss kommer musiken kunna skänka oss klarhet och fridfullhet. Musiken är ett meditationsredskap och en egen gren i yogan. En högeffektiv och snabb väg in till vårt hjärtas essens. Bhakti yoga, eller hängivenhetens yoga betyder precis det, hjärtats väg.

Radical Devotion delar sång och ljud som medicin och andligt praktiserande. Med musiken väver de in mantran och helande ljud för att nå in till kärnan. Radical Devotion är en norsk/svensk grupp som spelar meditativ musik, mantran och ljudhealing. Trond Erland Sigvartsen och Linda Grahn är kärnan i Radical Devotion. De har konserter, mantrasång-cirklar och ljudhealing under yoga events, festivaler och konserter mm. ”Bless you for listening and may peace and harmony be prevalent in your life.” http://radicaldevotion.no/music https://www.youtube.com/@RadicalDevotion (3 mill. views)

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
View Plats Website
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!


Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare