Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sadhana – yogisk morgonrutin på Yogainstitutet 5 feb 06.30-08.00


Detaljer

Datum:
5 februari
Tid:
06:30 - 08:00
Kostnad:
Du ger en slant som donation till Vi-skogen
Kurser Kategori:

I samband med vår yogalärarutbildning bjuder vi in dig att vara med på en härlig yogamorgon med yoga och mantrasång. 
Tänk dig att du stiger upp före solen, färdas genom den tysta staden, för att ta tillvara tiden då energin är som starkast. I soluppgången står solen i en vinkel till jorden som är extra gynnsam för oss att göra yoga och meditera. Det är då också tystare och sinnet med våra tankar och känslor är lugnare. Vi sätter därmed tonen för resten av dagen genom en skön start på detta sätt. Det är en av anledningarna till att gå upp tidigt.

Vi träffas därför 06.30-08.00 på lördag morgon för att göra yoga och därefter meditera till ett Mul-mantra som vi kommer chanta i 37,5 minut. Detta är ett mycket specifikt mantra som gör att vi vibrerar hela kroppen och hjärnan och de små grå hjärncellerna påverkas av meditationen.

 

 

Denna sadhana hålls av Helena från Göteborg.

 

Vi har alltid Sadhana på donationsbasis för välgörenhet till Vi-skogen, dvs du lägger vad du tycker att det är värt. Riktpris är 180kr men har du möjlighet att ge mer är det bra eller om du inte kan ge så mycket kan du komma ändå. Men det är viktigt att du föranmäler dig här nedan! Vi serverar grötfrukost à 40kr efteråt så ange i fritextrutan om du önskar gröt, frukt och te. Tack! 

Du är varmt välkommen till en ljuvlig morgonstund!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare