Laddar Events

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta event har redan ägt rum.

Sätt intentionen för det nya året med Birgitta 30 dec


Details

Date:
30 december, 2022
Tid:
18:00 - 20:00
:
, ,

Välkommen till en stund där du kan sätta mål och intention för det nya året. Genom yogapasset och meditationen sätter du din intention, ditt fokus riktat inåt mot framtiden för att se ditt mål framför dig – allt börjar med en tanke. Sätt den här och nu och se det växa fram under 2023. Naturligtvis blir det ett gongbad där tanken kan få en extra skjuts med gongens vibrationer. Det är mycket lättare att sätta en intention då sinnet är lugnt efter kundaliniyoga, gong och meditation.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Pris: 250 kr betalas med swish i förväg för att säkra din plats på kursen.

Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

Vi håller på att uppdatera vår hemsida med nytt betalsystem så om du undrar över något hör gärna av dig på birgitta@yogainstitutet.nu.

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
View Plats Website
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.