Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
30 december, 2020
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
250kr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Erika Janske
Telefon:
070-217 44 00
E-post:
erika.janske@hotmail.se

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sätt intentionen för det nya året med Erika 30 dec


Detaljer

Datum:
30 december, 2020
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
250kr
Kurser Kategori:

Välkommen till en workshop där vi sätter intentionen för det nya året. Vi kommer börja med att göra en övning för att släppa taget om det vi inte längre vill bära med oss från året som varit. Sedan kommer vi med hjälp av en cochande övning titta djupare på vad vi vill ha mer av. Med detta klargjort kommer du kunna sätta din intentionen för det kommande året. Vi förstärker detta med att göra ett yogapass som stärker oss och lyfter vår energi. Som inte detta vore nog har vi denna kväll fullmånen lysande över oss.

Välkommen till en stund där du kan sätta mål och intention för det nya året.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Erika är KRI-certifierad kundaliniyogalärare  enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Under våren har Erika även gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 2, Aut